Duyguuu-06 Selam hamişler 😊 Gebeliğin ilk haftası yolculuk yapanlar oldumu aranızda acaba bir sıkıntısı oluyor mu
Shahah Duyguuu-06 ben yapmıştım 3 aylıkken Adana’dan Ankara’ya otobüsle gitmiştim hiç bir sorun olmamıştı ama tabi kişiden kişiye değişir
Eldgrn Duyguuu-06 herkesin bir olmaz burda bana bişey olmadı şöyle böyle derler sana olamayacağı ne malum en doğru cevabı doktor söyler yolda bişey olsa Allah korusun kanama şiddetli ağrı falan kimse ödeyemez o vebali ondan canım en iyisi doktora sor. İlk haftalar tutunma zamanı olduğu için genelde tavsiye etmiyorlar risk yoksa yine insafıyetine bırakıyor bazı doktorlar
Duyguuu-06 Bende ankaradan yozgata gideceğimde bir kaç güne kadar 9 haftalık falan oluyor doktorumda birşey olmuycağını söyledi sadece mola verip 15 dk falan yürü dedi .
smglplt1453571 10 haftalıkken 17 saatlik yolculuk yaptım hemde düşük tehlikem olmasına rağmen dahasonra 12 haftalıkken de aynı şekilde 17 saatlik yolculuk yaptım çok şükür bir şey olmadı şimdi 36 haftaligiz bu dünyada nasibi varsa bir şey olmaz merak etme
elifcicek_07 Yaa bizde şimdi yaklaşık 2 saatlik bi yola çıktık 6 haftalık hamileyim. İki kaybım var çok korkuyorum ve kendi aracımızla değiliz araba çok eski ve çok sallanıyoruz