Meryem55 mysweetbabyy inan bende artık bıkmış durumdayım 13+3 , haftalığım hamile kaldığımdan beri görmüş olduğum rüyaların hattı hesabı yok diyebilirim son zamanlar daha kötü rüyalar görmeye başladım okumadığım dua kalmadı diyebilirim bu durum normalmi acaba anlayamadım 😌
Snmm5 mysweetbabyy merhabalar bende bir süre çok yaşadım sonra anneme bahsetmiştim o da yastığımın altına makas koydu hani komik geldi bana ilk başta ama sonra rüyalarım bitti çok şükür… Biraz baktım mantıklı bir yani için metal enerji olarak da iyi geliyor olabilir şeklinde biseye ulaşmıştım yani eskiler makas bıçak koyarmis hamileye lohusaya falan isterseniz deneyin sizde
Baltopu2 mysweetbabyy ya bende 11 haftaligim şu an sürekli goruyirum,kürtaj olduğumu bile gördüm 😔😔9 haftaliktım bu rüyayı gördüğümde korkunç ve pis şeyler görüyorum hep
Krizantemm mysweetbabyy Hamileliğin böyle bi etkisi de var maalesef her rüyaya inansaydım etkilenseydim boşanmıştık çoktan 🤣 Kafana takma canım o kadar hormonların etkisi maalesef
mysweetbabyy Meryem55 yani bana da çok sik olmaya başladı artık tüm pozitif enerjim çekildi dogum yapabilcekmiyim korkusu sardı:(
Snmm5 mysweetbabyy bende henüz hamileyim dua edip Allah’a sığınmak elimizden tek gelen Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Derins Hamilelikte oluyo korkulu rüyalar korku için ayet yaptırım yoksa yastıgınızın altına ekmekle bıçak koyun Allah’ın izniyle bişey olmaz
Asyabuse Al benden de o kadar valla titreyerek uyandım bu sabah o kadar korktum ki. Şu makası bende bi deneyeyim 🥺
Krizantemm mysweetbabyy Anladım onu demek istediğim hormonlar korkularımızı endişelerimizi rüyalarımıza canlandırıyor takılıp kalarak kendini ve bebeği strese sokma inan o çok daha zararlı. Altı üstü rüya de geç. Çoğu hamilede var bu kabus meselesi demek ki normal yani o kadar takılmamaya çalış 🌼
teachermom8 Normalde ne kadar okuyorsanız iki kat dua okuyun, hamile kadınla ugrasılır diye duymustm ne kadar dogru bilemem ama biz kendimizi koruyalım. Benimde ruyalar ara ara cozutuyor çünkü
seyma9188 mysweetbabyy Ben rüyamda gördüğüm şey yüzünden kocamı arayıp fırça çektim ahahaha 🤣🤣 (aldatma falan değildi) Hamile psikolojisi çok acayip bişey hormonlardan kaynaklı kötü rüyalar olabiliyor.😅
seyma9188 mysweetbabyy Benim de doğrudan onunla ilgili değil canım.Ama çok takmamak lazım adı üstünde rüya 🤷♀️