Ayse_3434 Kızlar fikri yada önerisi olan yardımcı olsun yastık kılıfından veya çarşftan ter ve sarı lekeleri nasıl çıkarta bilirim malum bu yaz çok sıcak oldu ve ne yapsamda yastık kılıfından ter lekelerini çıkartamadım nasıl ve neyle yıkamalıyım
Lastromance Ayse_3434 eğer beyazsa çamaşır suyunda beklet sıcak suyla beraber sonra makinaya at renkliyse de leke çıkarıcı varsa onunla citile yine sıcak suda beklet biraz yüksek ayarda yıka.
34Cansu Ayse_3434 eğer sırf beyazda çamaşır makinesine at deterjanını koy deterjan gözünede yarım su bardağı ace dök mis gibi oluyor
benkosarim Ayse_3434 beyaz sirke ve karbonat koyun makinenin deterjan gözüne hiç bekletmenize gerek yok direkt yıkayın deterjan da koyun çıkıyor
Umay255 Ayse_3434 Hacı Şakir sabunu efsane önce sıcak suyun içine bas azcik sabunla yıkayın sonra tursil dök beklet hemen cikiyo 🥰
Meldur_ Lekenin üzerine kullandığınız deterjandan döküp makinaya öyle atın, yine aynı şekilde deterjan gözüne de koyun.
Lastromance Heyecanli_gebe1 ben öyle yapıyorum hiçte yırtılmadi uzun süre beklemeyecek akşama kadar değil yani yarım saat olsa yeter bide koyduğu miktar önemli tertemiz çıkıyor.