bejanne00 Dün kan vermeye doktora gittim bütün tahlillerim çıkmış. Doktor dün pcos olabilir dedi. LH 5.09 FSH 6.25 ESTRADİOL 29.3 Pcos mu oluyor yardımlarınıza ihtiyacım var
Barlas_mom bejanne00 Kilonuz var mı ? Ultrasonla da baktı mı bunu doğrulamak için neye göre teşhis koydu olabilir diyo anlamadım
Bebekdelisi bejanne00 ben pcos hastasıyım zaten olsa ultrasonda o görüntü cok farklı canım ilk pcos belirtilerin var derdi bence tek ½ tüy le pcos diyemez ama o görüntü gorup hepsi bagdasırsa olabılır sonuçlar güzel cünkü
bejanne00 Barlas_mom dün ultrasonla baktı adetim düzensiz felan diye söyledim bakarken ama son 4 aydır öyle sonra dediki cihazdayken çene göbek göğüs tüğlenmen var mı dedi göğüsümde sadece tek tük var dedim bekarlığımdan beri de var 2. Çocuk için gittim ben sonra tamam dedi kan tahlili isterken pcos olabilir bakcaz çıkar hepsi dedi değerlerde bu şekilde çıkmış
Barlas_mom bejanne00 Benim anladığım kadarıyla pcos yok. Ultrasonda da anladığım kadarıyla birşey görememiş. Bir kaç tüylenme hemen pcos olduğu anlamına gelmez.
bejanne00 Barlas_mom internetten baktığım kadarıyla lh fshden yüksekse böyle birşey olabilirmiş oda yok. Kilom var evet ama boyumda çok uzun aman aman bir kilom yok. Bakalım 1 haftaya çıkar sonuçlar dedi sanırım daha çıkmayanlar var hepsi çıksın güzel bi kadın doğuma görüneceğim 🫶🏼