Adile13 Selam anneler 36. Haftama girdim sezeryan da ne Zaman gün veriyorlar yani kaçıncı haftanızda gittiğinizde şugün ameliyat olacaksın diyorlar donuş yapılırsa sevinirim 🥹
ayse3452 Adile13 ben 36. haftada aldım su an 37. haftamdayım bugunde kontrolum vardı 19 eylulde ınsallah sezerya olacagım hı aksılık cıkmazsa 🫠
Burcu-2634 Adile13 ben kendim istediğim için sezeryanın gününü ve haftasını kendğm belirledim 13 eylüle aldım sezeryan günü evlilik yıldönümüm diye 38+5 haftalıkken olucak sezeryan şuan 38+2 olduk 😊
Adile13 fatmaeldmr bana da 39 da alıcaz dedi ama işte tam ne zaman veriliyor 1 hafta onceden mi acaba
Adile13 ayse3452 1 hafta var aramızda 36. Haftanızda şugün gelin mi dediler 🥹 o zaman bana da 26 sı gibi mi verirler acaba
Adile13 Burcu-2634 benim zorunlu aezeryan olacak bakalım ne zaman verecekler heyecan dorukta sizinde cok az kalmıs sağlıcakla kucağınıza alın 😍
Minisssko Adile13 Yok nst ile alakası yoktu. Gittim 36da tarih alabilir miyim dedim. Hangi gün diye kararlaştırdık. Doktor ameliyathaneyi aradı randevu aldı
gzdtny Adile13 kaç haftalıksınız? Bende şuan 35+5 haftaya gidicem kontrole. 37.haftada gün veririm dedi
Sleepless_Mother Adile13 ilki 38 de oldu benim şuan 36+4 deyim bı haftadan beri uğraşıyorum bugün gün aldım 38+3 de sezeryan oluyorum inşallah