sunset_momy Hilal0606 ilk doğumum olacağı için hiç de açıklığım olmadığı için kendiliğinden gelmesini bekleyeyim dedim. İki günde bir nst çektirerek devam ediyoruz şimdilik. Suni sancıyı alıp yeterli açılma olmaz da sezeryana alınmak zorunda kalırım boşuna sancı yemiş olurum diye kabul etmedim. Ama 40+4 olduk. Bugun yarın gelmezse mecbur suni ile doğum başlatılacak
Halimbey gizemrdpl 41+1 de gelmişti oğlum 😆 şimdi daha 3 aylığım kaçta gelir hiç bilmiyorum ama bence bebek ne zaman isterse o zaman geliyor squat yapmıştım yürümüştüm hurma yemiştim ilişkiyi yoğunlaştırdık doğumu başlattığı için sonra sıcak suya oturmuştum ama oğlum 41+1 i bekledi 😂
gizemrdpl Halimbey demek ki canı ne zaman isterse o zaman geliyorlar 😂 bende squat yapıyorum bolca ve temizlik ama keyfi yerinde gelesi yok😬
Esraraz gizemrdpl oğlum 41+6 da suyumun gelmesiyle suni sancı Alarak doğurmuştum şuan 34+4 kız bebeğe hamileyim ne zaman gelir hiç bi fikrim yok 🙅
Nurdayan Tugeryekef peki bir şey daha sorucam 🙊 suya oturdum nasıl anlican şancı mi karsilicak beni ilk hamileligim nasıl açılma hissedilir ne olur hiç bi bilgim yok🙈
Tugeryekef Hmmmm şimdi nasıl anlatsam bilemedim kasiklarda gevşeme oluyor içinize wcde falan hava giriyo gibi oluyo ozman açılma var demektir
Tugeryekef Sinemkaya43 yok sakın katmayın temiz berrak bir su olsun yorulursunuz tamamen oturun bacaklarınızi açın
Sinemkaya43 Tugeryekef ben salı günü 37 haftalık olacam ozaman başlasam yapmaya olur değilmi yani yaptığım gecenin sabahı doğum yapmam değilmi?
Tugeryekef Sinemkaya43 37+4de falan başla 38 hafta ideal doğum haftası doktorlar 38den itibaren beklemeye başlıyor ozman yapın derim ama yinede siz bilirsiniz
Melikeex gizemrdpl 37+6 da dogum yaptım 7 hurmayı kaynatıp suyunu ıctım aynı zamanda hurmaları yedım aksamına sancım oldu ertesi gun dogum
Esmoservos 38+6 dayim bende erkek karnimin sol tarafinda agri var sizce nedir konusmak bile yoruyor nefesim kesiliyor uzanmak iyi geliyor bebek assagi hissediyorum hareketleri herseyi makat baski da var bakalim ne zaman gelicek 3.dogum normal olucak ins