olips Az önce çok minik miktarda kahverengi lekelenme gördüm , bu ciddi bir sıkıntı mı olağan bir durum mu? 9. Haftadayım . Herhangi bir ağrım yok.
gamzosgamzos olips kesinlikle doktora gitmelisin belki kanama alanı vardır benim 6.haftadan 16.haftaya kadar kanama alanım vardı lekelenmelerim oluyordu doktorum fitil ve igne vermisti
Minikmucizelere olips canım bi doktora gorun bende farklı farklı durumlar olabiluyo kötü bi seyse erkenden bi şekilde halledilir belki gec kalinmadan Devami geliyo mu peki canım
Fadiik Bir doktora görün canım seni korkutmak istemem ama bu lekerer bndede vardı çevremdeki insanlar olur öyle diye diye doktora gitme me engel oldular ve bn bebeğimi kaybettim.😔😔
olips Minikmucizelere dün akşam farkettim durumu , bugün de az bir şekilde var ama belli belirsiz. muayene günüm salı. Doktorum haftasonu çalışmıyor :(
olips Minikmucizelere şimdi bir doktor bulup muayene oldum. Bebeğin kalp atışları rahim herşey normal ancak progestana başlamamız gerekiyor dedi. Ne zormuş çok korktum🥹
Minikmucizelere olips Allah’ım inşallah sorunsuz gecirirsin bol bol dua et bı şey olmaz Allah’ın izniyle dinlen sürekli uzan bol su iç demistir ztn bunları 🙂