iremsenpli11 Kalkarken otururken her haraketimde o kadar çok ağrıyor ki ne yapılır buna kalçalarıma ve belime çıktı ağrısı yaşayanlar oldu mu şu an çok erken değil mi ağrı için 🥺😞
Mom-babyyy iremsenpli11 kiloyla pek alakası yok diye biliyorum ben kiloda almadım 8 haftadan beridir vardı çok şükür şimdi birazda olsun geçti bazılarında erken başlayabiliyormuş tabi yine de doktorunuza söyleyin siz
Aycicegim6442 iremsenpli11 halk dilinde kenge diyolar vucudun anotomisi degistiyi ici. Basin mekanizmasida drgisiyor oda bazi kadinlarda bel yada kalcada agri aci yapiyor 11 haftaligiz malesef bendede var bol bol dinlen is yapma dedi dr malesef gecmio sanki kalcamda bicak var ole bi his
Frhnnplt iremsenpli11 Canım bende de oldu haftalar önce genelde çok harekette oluyor ayrıca vücut sistemi değişiyor çok normal diye düşünüyorum bebek büyüdükçe rahime herşeye baskı yapıyor o da ağrıya sebep oluyo panik yapma Yorma kendini.Kiloyla alakalı değil bence çünkü ben zayıfım 53 kiloda gördüm ağrıyı 😊😊
benkosarim iremsenpli11 eğer haftanızda olması gerekenden fazla kilo aldıysanız maalesef yapıyor ağrı hareket etmeye çalışın bol bol yürüyüş salatalık yiyin kendinizi kısıtlamayın bir riskiniz yoksa
iremsenpli11 Düşük riskim olduğundan durmadan evdeyim yemek de çok tüketiyorum açıkçası bulantım vs. Olmayınca da direk kilo aldım zaten ,🥺
Haticekucukk Aycicegim6442 aynı sorunu bende yaşamıştım maalesef 17. Haftama kadar da düzelmedi sonradan kendiliğinden geçti ve ben hiç kilo almadan yaşadım bu sorunu bütün hareketlerim kısıtlanmıştı resmen çok geçmiş olsun ama doktoruma sorduğumda normal olduğunu bişey yapılamayacagını söylemişti bana
Ligarbawood Kiloyla hiç alakası yok ben almamıştım kilo 3 aylıkken başladı kuyruk sokumu ağrısı 2 ay sürdü kendi kendine geçti bol bol dinlenin 25. Haftaya kadar kilo almadım 27. Haftadayız kızımla
iremsenpli11 Ay çok teşekkür ederim valla özeniyorum hiç kilo almayanlara evde oturup durunca birde yiyince tabi 5kg aldım ben ve daha 11.haftadayim 😞 nasıl olcak böyle bilmiyorum