Karabiberimm Kızlar Maraş’ta özel hastanede detaylıya girdiniz mi? Kime gittiniz ve ücretleri ne kadardı yardımcı olur musunuz ?
Annebebek___ Karabiberimm yakın zamanda özel sular vatan hastanesine gittim ayrıntılı ultrason ücreti 300 TL
Karabiberimm Annebebek___ memnun kaldınız mı peki cidden fiyat baya iyiymiş başka bi hastanede 900 dediler
Annebebek___ ElifAkAc muayene için randevu alıyorsunuz sonra doktor ayrıntılı için randevu veriyor aynı gün içinde yaptirabildim
Annebebek___ Karabiberimm doktor kendisi ayrıntılı olarak baktığını söyledi organlarını inceledi sonra ayrıntılı ultrason için gönderdiği yerde 5-10 dk bakıp ölçüm yaptılar
Annebebek___ Bilgeszr evet kısa sürdü. Öncesinde doktor uzun bakıp açıklama yapmıştı ondan mı bilmiyorum ama ayrıntılı için gittiğim yer ölçüm yaptı herhangi bir açıklama yapmadı sonuçları da doktora gönderdi
Kara77 Smyr44 bem başka şehirdeyim de başka devlet hastanesine sevk eriştiler beni git gel aynı masraf olunca bende bin tl ’ye girdim
ilaydak443 Annebebek___ mehtap hanim nasıl ilgileniyormu peki ben hilal berber kireçci gidiyorum ama çok ilgili gelmedi bana da
Annebebek___ ilaydak443 ben de mehtap hanıma bir kere gittim. Sorduğum sorulara detayli açıklama yaptı gittikçe öğreneceğim ilgili olup olmadığını
Bilgeszr ElifAkAc bnm 20 30 dk sürmüştü kızımda bklm bunda ne kadar sürecek bn devlet hastanesi ne gidiyorum umarım asistan bakmaz