baby3_ izobellaaa-_- erkek gibi duruyor göbüş o yüzden üç aşağı beş yukarı kestirebiliyorum 😀 tabi erkek mi bilmiyorum ama
Prensesaysima izobellaaa-_- evet gecmiyor. Hele bide ona deli gbi hasret çekiyorum bian once dogsada opsem koklasam diyorum sanki cok uzakmisim o zaman gelmicekmis gunler gecmiyormus gbi zorlanıyorum.
izobellaaa-_- Prensesaysima bende dün gece düşündüm aslında bana benden yakın içimde ama göremiyorum kime benziyor bilemiyorum Özlem çekiyorum canım 🥹
Prensesaysima izobellaaa-_- aynen oyle guzel ama zor onu gorememek zorluyor insani. Az kaldi cok sukur rabbim ikimizinkinide hayirlisiyla saglikla kavuştursun bize insallah canim 🤲❤️😇
Nare09 izobellaaa-_- senin göbüş de benimki gibi… yani öyle kocaman değil:) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏽
Nare09 izobellaaa-_- aynen…hem çatlaklar da öyle aşırı bir şekilde olmaz 😅 iyi tarafından bakmak lazım :)
izobellaaa-_- Prensesaysima evet bi bakmışsın buraya post açmışız pıt diye doğurdum diye inşallahh 😂😂😘🥰🥰
izobellaaa-_- Nare09 benim göbeğim de hiç yok ama yan simitler varya orada çok az az bi morluklar yaşandı bakalım geçince yerini çatlak mı alacak😬😅
Nare09 izobellaaa-_- bende de şu an bir şey görünmüyor. Sadece göbek deliği Hizasındaki kahverengi çizgi belirginleşmiş. Onun dışında bir şey yok şu an.