Asyabuse izobellaaa-_- valla canımm bakıyorum da ne ayak bileklerin şişmiş ne parmaklar maşallahın var 🧿 benim 3 aylık göbekle karşılaştırıp söylersem 6 aylık derdim 😇😇😇
izobellaaa-_- Asyabuse aslında o şişmiş hali desem 15 kilo aldım ben 😊 ama ikinci hamilikte daha dikkatli olacağım ben Allah nasip ederse ben bütün yediklerim bebeğe gider sanıyordum 🙄😂
AslanBebeginAnnesi izobellaaa-_- aşkım bu resmen benim karnım🫠😂 kafa kısmını görmesem ayyyy benim resmimi koymuşlar derdim o derece 😅🤣😂 ben 32. haftama giricem tahminimce sen de 32-33 gibisindir😇🤭😍
Prensesaysima izobellaaa-_- sizle ayniyiz her postta goruyorum sizi 36+3. Bende ayniyim bebeklerin kilosu bile ayni gidiyor 😂 benimde sizin gbi cok karnım yok
izobellaaa-_- AslanBebeginAnnesi bende 15 aldım canım ama 13 e falan düştüm galiba geri bi ara çok sıcaktı ya ben birşey yiyemedim sıcaktan mideme baskı yaptı yediklerim 😊😀
Misssitare izobellaaa-_- bu benim 30 haftalık olduğumdaki karnım😅 36 haftalığız otururken ağzıma girecek🙈
Nare09 izobellaaa-_- senin göbüş de benimki gibi… yani öyle kocaman değil:) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏽