yankiyaren Merhaba 12+5 haftalık gebeyim doktorum yapısını kıza benzettim dedi ama cinsiyet tahmini olan popüler bi sayfa var oraya attım %80 erkek dedi burdanda 2 kişi erkek 4 kişi kız dedi asla çözümleyemedik bakabilirmisiniz acaba 😅🙈
yankiyaren girl_boy_annesi yok baktırmadım oda instagram hesabımı acaba, evet sizde erkek demiştiniz 😅 kız diye ümit ettik hep
girl_boy_annesi yankiyaren evet canım instagramda beni ve üç arkadaşımı tutturdu Rabbim gönlüne göre versin 🥰
yankiyaren girl_boy_annesi hemen aticam amin inşallahh☺️ ablamda hamile 5 buçuk aylık onunki erkek 😁 onlarda kız istiyorlardı 😅
yankiyaren girl_boy_annesi ilk çoçuğum yani bi kürtajım var ama insallah kucağıma alıcağım ilk yavrum🥹
Nursemother girl_boy_annesi 14. Haftadaki fotoğraflara bakıp %70 erkek dedi tutmadı,.size ne demişti yüzde kaç oranında kaçıncı haftada
Nursemother yankiyaren bana %70 erkek demişti ama kız dedi doktor . Böyle seylsre inanmıyordum pek ama yinede gaza gelip denedim yanlış bildi onu da 😂 bı daha da yaptirmam
girl_boy_annesi Nursemother bana 5. Haftada döllenmeye göre %65 erkek dedi 12. Haftada boyama ile %70 erkek dedi