Deletedmom_2 Kızlar mine, ala falan gibi kısa olmayan kız ve erkek isimleri önerebilir misiniz? Ben biraz daha uzun isimleri seviyorum ama çok fazla göremiyorum örnek.
1erkekkannesiiii Deletedmom_2 Kartal Kayra koymayı istiyorum nasipse 🥹 bende iki isim severim neden bilmem 2 isim koyacağım hangisini beğenirse kullansın 🤭
Deletedmom_2 Nare09 yok yok ben de mihrimahi begeniyorum anlami cok güzel, okunuşu melodik. 😍😍😍 biraz eski bir isim ama anlamı yüzyılladır var.
Nare09 Deletedmom_2 eski isimler oldum olası daha çok hoşuma gitmiştir:) bu arada hem kız hem erkek sormuşsun ben bi tek kıza odaklanmışım 😁😁
Nare09 Deletedmom_2 şu sıralar kısa isimler trend malum 😅 ondandır. Ama nasipse oğlumuzun adını biz Alparslan koymayı düşünüyoruz:)
Deletedmom_2 Nare09 evet yani herkes topluca anlasip isim koyuyor gibi atlas ve uraz isminden bu yüzden vazgectim 🤣🤣🤣 atlas uraz uras ve aslan hepsini begeniyorum ama herkes sanki anlasmis gibi koydugu icin vazgectim. Alparslan cok guzelmis canim. Kiz isimleri de lina mina ala alya zümra bir de nerdeyse bir postta 15 tane bu isimlerden var . Sare ve asil de çok meşhur BBuseY
Deletedmom_2 Nare09 valla bende de öyle oluyor genelde, erkek hissedip kiz isimlerine bakiyorum 🤣🤣🤣 daha kolay geliyor heralde kiz isim bulmak vs
Nare09 Deletedmom_2 evet yaaa. Kız isimleri Daha kolay bulunuyor. Kız bebek giysileri daha bi Güzel vs. 😂 😂
Deletedmom_2 Deletedmom_2 bu yüzden isim konusunda karar veremiyorumm bu kadar cok yani 20 gebeden 15 i bu isimleri koydugu icin soğudum
Nare09 Deletedmom_2 evet anlaşmış gibiler gerçekten. Ya ben biraz soyismimizle de uyumlu olmasına bakıyorum. :)
Deletedmom_2 Nare09 aynen erkek bebiş olsa sevmeyecegimizden degil kiz bebek barbie bebek giydirmek gibi daha bir zevkli oluyor. Isim konusu herseyi. Ama erkek evlat da canimdan can yani asla kiz olsun erkek olsun demedim ne olursa benim canim olacak orasi ayri💖💖😍
Deletedmom_2 Nare09 evet katiliyorum canim. Kizim olursa birlikte oje süreriz erkek olursa da karate falan yapariz artik 🤣
Deletedmom_2 1erkekkannesiiii benim de iki ismim var canim bence de. Iki ismimi de seviyorum. Ikisini de kullandigim yerler oluyor ama ben muhtemelen tek bi isim koyarim. Tek isme karar veremiyorum ikisine hic karar veremem🤣