Usnac1995 Kedilitazeanne1 tabi canım hele eskiler tek başlarına nasıl yapardı cahillik var hemde. İllaki oluyor ama insanın aklı almıyor işte 😂
Usnac1995 berceste5155 canım kızma dur 😀 farkındayım ama insan yaşamadan anlamıyor sanki imkansız birşey gibi ama mucize işte
berceste5155 Usnac1995 ay yok kızmadım aklıma geleni öyle pat diye yazdım benim de ilk doğumumum benimde endişelerim var tabi ki
izobellaaa-_- 1Pamuk benim de az kaldı ve hastane çantasını hazırlayana üşeniyorum desem herşeyi aldım içine koymak kaldı yok arkadaş içimden gelmiyor 😂🤦🏻♀️ Yarın yapacağım ama kafaya koydum😍😂
1Pamuk izobellaaa-_- hadi inşallah ama bir an önce yapın bir anda gelse öyle kalırsınız ben hazırladım sütyen atlet kaldı emzirme olandan işte nasıl siz neler eklediniz belki eksik yaptm acemilik 🤭💞❤️
bosyapmaa Usnac1995 E 10 cm e kadar bi açılma oluyor yani benim doğumlar kolay oluyor sanırım inşaallah sizin de kolay geçer 🙂
girl_boy_annesi Usnac1995 canım hiç kafana takma 2. Gebeyim yine aynı şeyleri düşünüyorum yaşamama rağmen ama Rabbim sabrını veriyor olup bitiyor 🥰
girl_boy_annesi 1Pamuk Rabbim kolay doğumlar nasip etsin canım bende yine korkuyorum 2. Bebeğimi bekliyorum sende bana dua et 🤲🏼🥰
1Pamuk girl_boy_annesi aminn inşallah Rabbim tüm hamilelerin yar ve yardımcısı olsun inşallah ❤️🤲🏻🥺🙏🏻
Deletedmom_8 Usnac1995 çıkaran nasıl çıkarıyor 😂 açılma vs derken zaten orası kocaman oluyor. Küçücük delikten düşünürsen çıkmaz tabi 😂