gamzekck Cisem21 var maalesef, kasilma rahim kendini hazırlıyor o yüzden sürekli sertleşiyor, sancım bile oluyor arada hepsi normal, düzenli kasılma olursa doktora gidersin
gamzekck Cisem21 bebeğin yeri daraldığı için dedi doktor, acilmam vardı benim iyi birşey ama açılma olması
smallbaby Cisem21 canım ben hem kasılma hem hareket azlığı yaşıyorum normal bunlar çünkü sonlara geldik benim oğlan resmen çıkacak yer arıyo sancımda oluyo arada inşallah gününde gelirler
Misssitare Cisem21 benimde dediğiniz gibi karnım çok sertleşiyordu. 5 dkde bir sertleşip gevşiyordu. Doktora yazdım hastahaneye gelmemi istedi o geceyi orda geçirdim. 2 serum taktılar. Nidicard ilacınıda içtim
izobellaaa-_- Valla o kadar hareketsiz ki taş gibi kesildi ama ultrason da bebek gayet hareketliydi ben hissetmedim mesela o ara 35 e girdiğimden beri böyleyim şuan 36+3
Cisem21 izobellaaa-_- ya sizindemi oyle suan karnim tas gbi kasılma var baska bisey yok ama hareeket etmeside yok acile gitmelimiyim
Zeynep0607 Haftamdayım hareketler 30-32 haftalarda daha fazlaydı sanki ama sizin ki normal bence su azalıyor artık o zamanlarda die biliyorum su azalınca hareket alanı daralıyor bebeğin
Usnac1995 Haftada başladı bu kasılmalar doktor magnezyum verdi. 36 da gittim tekrar 1 cm açıklık var dedi ve bebek durmadan sertleşiyordu. Bazen 5 dk da bir bazen yarım saatte bir oluyordu. Doktor herşeye hazırlıklk ol bebek gelebilir dedi. 4 gün sonra gittiğimde sancıdan eser yoktu. Açıklıkta aynıydı.
Yildizparlak Usnac1995 canım.merhaba 35 haftalık.hamileyim bende sabahtan beri.karnim taş gibi oluyor.bebek.kendini sürekli bir yerde topluyor bugün 3 kere nst çekildi sancılar çıkıyor küçük küçük acaba doğacak mi.suan hastahanedeyim sende durumlar nedir seninde öyle mi oluyordu
Cisem21 Yildizparlak ya suan tas gbi hareketide yok napsam gitsem mi acile doktorm yazmadi donuste yapmadi daha
Usnac1995 Yildizparlak korkudan pazar sabahı acile gittim özeldeki doktorum yoktu diye. Orda da sancılarım çıktı. Serum veridler sancılae durmadı. Öyle korktumki doğacak sandım. Ordaki doktorda hazırlıklı ol dedi. Neyse sonra kendi doktoruma gittim oda aynısını dedi 1 cm de açılmış dedi. 4 gün sonra gittiğimde hiç birşey kalmamıştı.