Asyabuse Babyyldz ayy ne münasebet 9 ay ben taşıdım ne alcam onlara bir şey 😁😁😁 onlara harcıcağım paraya evlatlarıma hediye alırım 🙈🙈🙈🙈 çikolata yeter 😂
yagmur_s Babyyldz kart bastırdım tanıdıktan evde de craft kutlarım vardı 30 40 tsne çakıltaşı şeker koydum içlerine oldu bitti 😂 para yok zaten maksat adet yerini bulsun. Oğlumu beni görmeye gelenler getirsin hediye 😂
uykusuzbirben Babyyldz doğum yapan kişilerden hiç bsy görmedim smdiye kdr bende bsy dağıtmicam 😄 geçen sene kızıma o kdr hevesle yasin tesbih ve magnet seti hazırlattım isimli olanlardan ama kimse gelmedigi için yine bı çoğu elimde kaldı . Gelemeyecek insanlar için para harcamaya değmiyo boşuna
Selamcanim Babyyldz valla tek maaşla çocuğun eksiklerine, krediye, faturalara, eve zor yetiyor eşim. Kaldı ki hediyesi, süslemesi, dağıtması. Çok istiyorlarsa bize alsınlar.
1erkekkannesiiii Babyyldz görümcem süslü bir sepet yapıp verdi bana. Annem de çikolata yaptırmak istedi sepetin içine koyacağız odaya bırakacağız hemşirelere doktorlara çalışan kim varsa artık dağıtacağız insallah 🥰 ziyarete kimse gelmez zaten sadece oradaki bana yardımcı olan kısıler ıcın böyle bisey düşündük
buke-092022 Babyyldz biraz isimli çikolata yaptırdım, ayrıca eve gelenlere baklava ikram edecegiz kısmetse
Melteeeemm Babyyldz Ben hiçbirşey dağıtmıycam zaten bu şehirde kimsem yok 40ı çıkınca Mevlüt okuturum onda birşeyler dağıtırım büyük ihtimalle