SevoxKara Kızlar geceleri ne tarafa yatıyosunuz. Ve uykularınızda bölünme ve sırt ağrısı var mı? Ben geceleri dönerken çok zorlanıyorum. 27.haftadayım
suelin SevoxKara sirt kalca bel her yerim bacaklarım agrio midem yanmasi geçsin diye de sol tarafıma yatarim hep bacım
ilknurrruzn SevoxKara Sağa ya da özellikle sola yatmaya özen gösteriyorum ama bazen kendimi sırt üstü buluyorum😂😂
Misssitare SevoxKara uyku yastığı kullanıyorum.Bel ağrım olmuyor çok şükür. Genelde sola yatıyorum. Solum çürüdü artık🥴 36 haftalığız
nilsmomy SevoxKara soluma dönüp uyuyorum ama gece her uyandığımda veya sanah kendimi sırt üstü buluyorum 😂 yani doktorum sırt üstü yatma dedi ama vücudum o pozisyonda rahat ediyor demek ki istemsiz😂
Aaaaammmaaa suelin Bacaklarınarımasın diye sola yatarken yastıkda koyu ver arasina arısı çekilir canım
Aaaaammmaaa Vallai nasil geldi oyle uyuyorum ama en rahatı sola yatiyiyorum bacaklarimin arasina yastik koyuyorum bende biraz zorlaniyorum ama daha karnim o kadarda yok şuan 28+2 haftalık hamileyim.karnin küçukmu ?
SevoxKara Aaaaammmaaa karnım normal tam olması gerektiği gibi ama geceleri dönerken zorlanıyorum nedense. Kuyruk sokumu ağrılarım çok var
Aslidlk Sol bana ters geliyor dalana kadar sağa dönük uyuyorum ve mutlaka 3 4 defa uyanıyorum 31+3 tabii ki bel sırt ağrıması normal artık 😁
SevoxKara Misssitare uyku yastıgının faydasını gördünüz mü. Kaç haftadan itibaren kullanmaya başladınız
zamaneannesi80 SevoxKara sağ yada sola yatmaya dikkat ediyorum.. 30 haftalık olucaz nerdeyse ama midem yandığı için uykularım çok bölünüyor.. yarı dk yatıyorum nerdeyse arada sırt üstü yatarken buluyorum kendimi
SevoxKara zamaneannesi80 mide yanmam benimde çok var. Huzursuzluk veriyor resmen. Çözüm buldugunda yazar mısın🙃
Nurr_22_22 SevoxKara 17 haftama geldim sağ ve sol tarafıma yatıyorum yüz üstü denedim bebeği hissettim içimde ezilecek gibi geldi o yüzden sırt üstü bile 1 dk durup dönüyorum yanlarıma
Misssitare SevoxKara 24. Haftada kullanmaya başlamıştım sanırım. Çok faydasını gördüm. Bel ağrım hiç olmadı. Benimki 5 bölge destekli. Sıcaklarda terletti ama bel ağrısı çekmekyen iyidir kullandım yinede🙂
zamaneannesi80 SevoxKara hiç çözüm bulamadım ilaçlar fayda etmedi.. soğuk süt veya karbonatlı su içiyorum yatmadan bi iki saat deliksiz uyutuyor sonra saat başı kalkıp oturur pozisyonda uyumalarım başlıyor 🥲😂