pinarkibar Bugün çatı muayenesi oldum açılma yok dedi doktor nst de sancı da çıkmadı hissettiğim sancılarım da yok doktor salı gününe kadar bekleyelim olmazsa sezeryan dedi 39+1 oluyor sizce sezeryan için erken mi ilk gebeliğim
Cigdemm1 pinarkibar salı günü 38+5te bende çatı muayenesi oldum açılma sancı hiç bir şey yok. Devlet hastanesine gidiyorum. Şuan 39+1 im bence bir sıkıntınız yoksa ve normal doğum istiyorsanız bence bekleyebilirsiniz🥰
Rabiayz pinarkibar Ahu dudu çayı bulursan iç canım çok kolay doğum olur benim iki doğumum da sancı doğum 2 buçuk saat sürmedi :) hemen açılma yapıyor Ahu dudu cayı
mavisssss16 pinarkibar Bende aynı durumdayım ama en son 39+5 de gelmezse o gün suni sancı ile doğumı başlayıcak sizs niye sezeryan dedi?
mavisssss16 Rabiayz Ay inşallah dediğiniz gibi olur 1 haftadır içiyorum haftaya suni ile doğumum olacsk kendi gelmezse
Cigdemm1 pinarkibar bir dahaki kontrolümde söyler herhalde bir sıkıntı olnazsa normal için bekleyeceğim ben
Rabiayz hayirlisi06 Merhaba 38 den sonra tavsiye ediliyor diye biliyorum ben iki doğum da da akşam içtim sabah doğum yaptım:) ama şimdiden günde 7-8 hurma yiyin coook faydası var şimdiden hayırlı doğumlarınız olsun hepimiz bir nefeste kurtulalım İnşaAllah sağlıkla alın evladınızı kucağınıza❤️
Rabiayz mavisssss16 canım inşallah kendi sancınla olur hurma ye bol bol yürü merdiven in cik hergün yap mutlaka bir nefeste kurtarsın inşallah allahım ❤️