Aaaysee Ya dizi de duyduğumdan beri çok hoşuma gidiyor nedense sizce nasıl? Manası dilek demekmiş Fransızca da da sevgi 🌸
Armess_loya Aaaysee ben pek beğenemedim, sanki Mina söyleceksinde ağzında doluymuş gibi, lokma varmış gibi çıkıyor mona, kaba bir isim gibi geldi, kusura bakmayın lütfen🌸 tercih tabi zevkler tartışılmaz🌸
Aaaysee Armess_loya yok canım neden kusura bakim zevk meselesi 🥰 benim kayınvalidem onlar Türkçe bilmiyor görümcem kimse söyleyemez dicekelr bu ne falan koymicam büyük ihtimal ama hoşuma gitti 🌸 daha 7 haftalikken isim dusunende tek benim galiba 😂
Asyabuse Ay yeni dizi çıktı bişey komşu ku kiracı mı ne onda vardı galiba bu isim 😇😇 duydum hoştu ama anlamına bakmak aklıma gelmemişti valla kısaltma falandır diye düşünmüştüm 😁 güzelmiş yaa nadir bir isim olur hemde
Aaaysee Asyabuse evet kusursiz kiracı ben de orda duydum manası benim için daha önemli ve cidden iki taraftan da hoş,düşünülebilir 🌸
Armess_loya Aaaysee isim bulmak içine sinmesi zor durumlar, olsun erkenden düşünmek de iyidir doğana kadar içine siner en azından canım, sağlıkla doğsun yavrunuz 🧿🥰😘
mylittlebabym Aklıma meşhur Mona Roza şiiri geldi; Mona Rosa seni görmemeliyim. Bir bakışın ölmem için yetecek. Anla Mona Rosa ben bir deliyim.🤍
Melikemercimek Aaaysee sizce nasıl dediğiniz için fikrimi belirtmek istiyorum yoksa siz beğendiyseniz zaten önemli olan o ;ama bana açıkçası pastel boya markası gibi geldi mona diye, kulağa da hiç hoş gelmiyor ve okulda baya dalga geçerler bence
Aaaysee Melikemercimek aa niye ki pastel boya hiç aklıma gelmemisti xjdjdkks olabilir tabiki canım herkesin kendi zevki 🥰