_Hill_ var ama testin çizgi kısmından sonraki yeri gölge gibi oldu ama bence daha silik gibi geldi yada testmi bozuk anlamadım ama bence daha koyu olmaso gerekiyor du🤷🏻♀️ Meed Sinem94
Sinem94 _Hill_ test aynı duruyo dunkiyle cnm sen bi kan ver istersen varsa netleşsin artışı takip edersin
Meed _Hill_ hemen mi çıktı bu beklemiş teste benziyor dünkü pembemsiydi çizgi ama bu sanki gölge canm ya tüh 😟
Bfduam _Hill_ _Hill_ yanıltıcı olabiliyor bazen maalesef. Meed bu adete ne kadar varkendi? Meed gebeliğini öğrendiğinde T pike yakın koyulaşmamış mıydı? Sedaisgorenn ya gerçekten enteresan.
_Hill_ Sinem94 bencede öyle kuzum yok ya vermem kan muhtemelen zaten yumurtlama zamanım geldi hemen hemen varsa anlarım ilerleyen zamanlarda zaten😊 kimyasal gibi bişey oldu sanırım bu bilemedim
Sinem94 _Hill_ kan vermen en iyisiydi cnm ya yinede sen bilirsin kimyasal gibi görünüyo ama olmayadabilir
Nesli8998 _Hill_ benim ikinci cizgimde 6.gun çok silikti arkadaşımın zoruyla kan testi yaptırmasam hamile olduğumu daha geç ogrenecektim bı kan testi yapin
_Hill_ Nesli8998 evet bende duymuştum kimisinde öyle olduğunu ama adetten sonrası ya yoktur gibime geliyor genede
_Hill_ Meed hemen çıktı canım dünki pembeydi bu gölge gibi hatta test bekledikçe daha da silikleşti gibi
Fatma0090 _Hill_ inşallah Rabbim nasip eder rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah canım 🤲🏻 güzel haberler alırsın inşallah 🤲🏻
Meed _Hill_ nasip değilmiş canım hayırlısı olsun zamanını bekliyor inan bana dediklerinde çok sinir oluyordum ama gerçekten bir zamanı varmış neler yaptm olmadı beklemedik anda geldi 🤲🏽🥹