MeralMine BusraAltiok hiç ona bakma canım tek belirti ritmik olması. Saatinize bakın en iyi öyle anlarsınız
Gkces09 BusraAltiok benim doğumdan önceki gece başladı adet sancısı gibi geldi geçti sonra şiddetlenmeye başladı tabi nişan geldi öyle gittim hastaneye ama sizin doğum yakın ☺️
Yildizparlak 1birgun ay ben 35 haftalık hamileyim bu sabahtan beri karnım çok sert ve bebek kendini sürekli bir yerde topluyor yatisim yapıldı nst de sancı çıkıyor küçük de olsa ne olucak bilmiyorum dogurtacaklar mi acaba
Gkces09 1birgun benimde öyle oluyordu işte doğum olacağı zaman adet sancısı şeklinde başladı nişan geldikten sonra sancı da şiddetlenmeye başladı sancı arttıkça ben de egzersiz yapmaya çalıştım sürekli sıcak duşa girdim
1birgun BusraAltiok benim hala devam ediyor sertleşme çok idrara çıkarıyor bekliyorum hala uzanınca daha çok oluyor yürüyorum oturuyorum dk dk sına oluyor
BusraAltiok 1birgun sizin doğum yaklaşmış gibi ben de de var tuvalet ve sertleşme ama rahatsız etmiyor uyuyakalmışım hatta şimdi uyandım
Naz0123 1birgun geçen gün gece 4 gibi uykudan uyandım belden giren adet sancısı ve kadilmalarim.vardi 3 saat düzenli sancı çektim .şiddetlensin diye bekledim süreleri düştü baya.sonra bebeğin hareketlerini kontrol etmek icin uzanayim dedim gecti 🤣