Seray66 Kızlar merhabalar dün 280 çıktı beta değerim. Bugün de 2 3 saatir az az peçeteye kan geliyor silince. Sizde böyle bişey yaşamış mıydınız ? Rengi koyu kırmızı bazen bazende pembeye yakın bir renk ama kasığımda da ağrı var
Biryabanci1 Seray66 Canım ben ilk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım evet. Ama yarın tekrar kan sonucu ver netleşir
Ruveyda_baskapan Seray66 yerleşme kanaması koyu renk olmaz hatta olmamalı, doktora görünmenizde fayda var
SaruMerve Seray66 canım benim 4+2 de lekelenmem oldu açık kahverengi pembe karışımı çok az doktora gittim kırmızı kan şeklinde gelmedikçe korkma yerleşmedir dedi bence bi acile git hemen herkeste aynı olacak diye bişey yok Allah korusun belki düşük riski vardr yada başka bişey bi görün derim
Elifakbulut Seray66 benimde aynı şekilde kanamam olmuştu 4 haftalık hamileyim geçen hafta hastaneye gittim hiç bir problem olmadını bu kanamanın ilk haftalarında olması normal oldunu söyledi doktor. Ama içinizin rahat etmesi için doktora gitmeniz sizin için daha iyi olur