Deletedmom_11 mertveannesi2211 ay vallaha bende mide bulantınız rahat geçiriyorum ama bakıcaz artık bir gideyim de baksınlar 😂😂😂
mertveannesi2211 Deletedmom_11 inşallah gösterir bu sefer ayrım yapmaktan değil ikisine de seviniriz ama merak işte 😀 sağlıkla gelsinler inşallah minişler ❤️
Deletedmom_11 mertveannesi2211 tabi öyle hiç ayrım yapılır mı annesi yer yavrusunu yeterki sağlıklı olsun benim ki merak yoksa benim için kızmış erkekmiş hiç bir önemi yok
Annesininportakali53 Deletedmom_11 26. Haftamda gördük ama benim ki kapatmiyordu sadece çok hareketli olduğu için goremiyorlardi hep kız dediler erkek çıktı 😵💫🤣 3 gün sonra randevum var yine sorcam artık inanmakta güçlük çekiyorum
Deletedmom_11 Annesininportakali53 ah kıyamam ben sana 😂😂😂vallaha benimkinde hareketli ama bacaklarını kıstırıyor 😂Yani aç annem aç gülüm aç yavrum yok anacım bana mısın demiyor 😂
esmaozdemir76 Deletedmom_11 sürekli limon yiyordum cabim istiyordu o tursuya döndü bebek hep solumdaydi
Deletedmom_11 esmaozdemir76 bende hiç tatlı istemedim hep ekşi ama bilemiyorum artık ne olur ne biter 😂😂
esmaozdemir76 Deletedmom_11 ben tatlıyı çok severim saat farketmez yerim yani ama hamile kaldığımdan beri canım neredeyse hiç tatlı istemiyor sürekli turşu filan istiyor canım
Deletedmom_11 Bebisinannesi23 amin amin inşallah hepimizi sağlıkla kucaklarımıza alıp sağlıkla büyütelim yavrularımızı 🌸😍
inci_tanesi Deletedmom_11 Burda okuduğum kadarı ile kızlar daha erken göstermiş sanki ben ilk oglumu 7.5 ayda zor öğrendim bunuda 17 haftalık öğrendim Rabbim gönlünüze göre versin
Deletedmom_11 inci_tanesi ay ciddi misin bende erkekler erken öğrenilir diye dedim ki geç öğrendik kesin bizim ki kız 😂😂😂😂
ftmdyn22 Deletedmom_11 eşim bir oğlunun olmasını çok istiyordu hatta ben ona kızmış cinsiyeti dedikçe o bana yok ben hissediyorum erkek diyordu bende hiç oralı olmuyordum sonuçta onamı inanıcam yoksa doktoramı diyordum sonuç erkek çocuk eşim doğru hissetmiş😂
ftmdyn22 Deletedmom_11 belirtilerim şöyle vardı mide bulantım olmadı karnım çok sivri yüzümde herhangi bir farklılık olmadı çevremdekilerde hep erkek falan diyordu 😁
Deletedmom_11 ftmdyn22 bana da öyle diyorlar ama ben iyiden iyiye göstermiyorsa kızdır kız demeye başladım bile 😂😂😂
Aselinannesi3 Deletedmom_11 Benim kız da öyleydi. Yok kordonu bacak arasına almalar, yok bacak kapatmalar falan😂 Artık canıma tak etmişti inat yaptım bende 1 hafta da 3 kez gittim hastaneye ve sonunda öğrendim😂 Doğsun bi hayırlısıyla ısırıcam onu bi güzel😂
Deletedmom_11 Aselinannesi3 oyy yerim Ya annesi yandın sen 😂😂😂minik tatlı şakalar seni bekliyor doğduktan sonra belli 😂