Ada9y Kızlar 18+3 üz doktor bebeğimin eşinin alşağıda olduğunu söyledi. ilişkiden kaçının dedi korktum biraz kanaman felan olabilir dedi. 1 ay öncede aynısını demişti ama zamanla 7 aylıkken felan yukarıya çıkıcakmış bebek büyüdükçe başına gelenn var mı kızlar 😢
Buketyusra Ada9y geçiyor canım korkma benimde öyleydi yavaş yavaş yukarı çıkıyor ağır kaldırma ilişkiden uzak dur yorma kendini fazla
Ebruliya Ada9y 24. Haftadayım dün öğrendim bende plesanta previa olduğumu. Daha önce yoktu. Dünden beri yatıyorum sürekli insllah yukari çıkar 30 haftalığa kadar yukarı çıkabilirmiş. Yoksa bebekte annede riskli sayılıyor 😣 insllah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza 👐
Bebekdelisi Ada9y ben 17 lekelenme ile ogrendm ama korkma canım bugun gıtım hafıf yukarı baslamıs çıkmaya elhamdulillah
S1907 Ada9y doktor sana olablck şeyleri saymış korkma diye,senin haftalarnda benmde öyleydi yukarı çıktı,kafana hiç takma aklın orda olmasn ,sadce günlük rutinini biraz değiştr harektlerni kısıtla,ilşki yasak malsf onlrda bişy değil ztn
Tuba000 Sizi korkutmak istemem benimde aşağıdaydı 20. Haftada öğrendim. 18. Haftada kanamam olmuştu şükür ki başka olmadı. Daha sonra biraz yukarı çıkmış demişti doktor fakat şuan 35. Haftadayız rahme yakın dedi herhangi bir sıkıntı olmuyor sadece normal doğumu imkansız hale getiriyor kötü düşünmeyin çok fazla yormayın kendinizi