Elaeyl Tecrübeli anneler bebekler ultrason fotoğraflarına benziyor mu, ilk gebeligim biraz fotoğraflar beni korkutuyor
1erkekkannesiiii Ezgicrt ay canım benim teşekkür ederim ❤️ Her daim dualarım hamile annelerle 🫶 o sizin kalp güzelliğiniz
Zehra_Aghaverdi Baliminannesii bizimki de göstermiyordu doktor açsın yemek ye biraz yürü dedi anca yakalaya bildik bu pozları🤣
Ubuntu suleceren ben de sormuştum saç görünüyor mu diye kaş ve saç görünmez ultrasondan kaynaklı bazı karartılar herhangi bir yerinde görünebilir demişti
suleceren Ubuntu teşekkür ederim 🥰 resmi görenler saç deyince acaba gözükür mü dedim ben doktordayken dikkat etmemiştim o yüzden doktora da soramadım
Ubuntu suleceren benim kızımın tam gözünün üzerinde kalınca bir karartı oluşmuş gören herkes kaşları ne kadar kalın dedi ne dediysem anlatamadım kaş olmadığını, doğurup ıspatlayacağım hahaha 🤣 rica ederim bu arada
Omev 1erkekkannesiiii hepsini yaptım 3 saat bekledim o arada herşeyi yedim içtim baktık defalarca göstermiyor kulak görüyoruz sadece 😁 birde hep bana doğru tutunuyor yarım kısmı zor gözüküyor 🥺🫶🏻
Ayseeegulll Omev ay benim oğlanında hep sırt kemiklerini görüyoruz yüzünü gömüyor 37 olacağız hala tık yok doğumda süprisss diyecek 🤣
suleceren Ubuntu bana da saçsa o nasıl saç diyorlar 😂😂 ama mide yanmam yok halk arasında mide yanarsa saç çıkar derler ya sanırım kel olacak 😂😂
Nursah34 Annevebebis Hayır özele gidiyorum detayliya girdigimde alamamıştım renkli pozisyon uygun değildi 🥰 Kendi doktorum sürekli renkli gösteriyor 😊
Ubuntu suleceren hahaha bundan daha batıl olan çok az inanç duydum sanki çocuğu midemizde büyütüyoruz çok saçma değil mi yaaa 😂
Hicoss Smyye1B maşallah ya bende çok istiyorum böyle fotoğrafı olmasınınama eller hep yüzünde şuan 37 haftalığız 🥹
Kukulikukuli12 kuzeymomsss yaaaaa bu ne maşallah nasıl gülmüş 😄🤩 Benım kızım hep uyuyordu ya hiç böyle yok. Özellikle renkli ultrasona gittiğim halde hemde 😄