ZubeydeOmer Arkadaşlar Lotusta doğum yapan varsa bilgi verebilir mi ne derece memnun kaldınız olumlu olumsuz yorumlarınızı yazar mısınız. Hastane ile ilgili tereddütlerim var
Aybukemom ZubeydeOmer biz ordayken iyiydi şuan bilmem ben 2020 de ona yakın öbür hastanede doğum yaptım adını hatırkayamadım şuan h ile başlıyor
3babymom ZubeydeOmer 15 Eylül’de sezeryan olucam lotus ta bakalım nasıl geçecek ben de merakla bekliyorum
Yarennnc ZubeydeOmer canım ben metrolife hastanesi tuna akcala gidiyorum çok memnunum eltimi de o doğurdu çok memnun kaldi
Burcuer 3babymom lotus Ahmet padak hocam yaptı doğumu çok memnun kaldım sünnetinide orada yaptrdk gayet memnun kaldım.
ZubeydeOmer 3babymom çok ilgisiz gibi geldi iki kez rapor almak için gittim bir 37. Haftaya kadar çalışır raporu bir de doğum izni için ama çok kalabalıktı çalışanlar inanılmaz umursamaz davrandı vs pek içime sinmedi
teachervera 3babymom Canım sana ne soracağım benim az kaldı doğuma. Hastanede göğüs pompası getiriyorlar mı odaya? Ona göre evden yanıma alacağım. Bir de lavman yapılıyor mu ben istemiyorum kesinlikle 😃doğumdan sonra ki hastane süreci hakkında bilgi verebilir misin
3babymom ZubeydeOmer anladım bilemiyorum ben lotusa pek gitmiyorim doktorum ameliyatı orda yapicam dedi diye mecbur orda olucam bakicaz artık inşallah ilgili düzgün davranırlar
Lorinnaysee ZubeydeOmer Canım ben Lotus da yaptım Zehra münevver de çok çok memnun kaldım hiç tereddüt etmeden gidebilirsin bence
ZubeydeOmer Yarennnc ben doktorumdan zaten çok memnunun ( İmran Ayhan ) benim tereddütüm hastaneyle ilgili
Saraselo63 Yarennnc bende Tuna hanıma gidiyorum daha önce de Kenan beye gidip yine orda sezeryan oldum çok ilgili çok samimi bşr hastane
ZubeydeOmer 3babymom ben de hiç gitmiyorum doktorum o hastaneyle anlaşmalı olduğu için doğum orda olacak. Orda doğum yapan kimse yok burda anlaşılan neyse ki ebemiz iyi
3babymom ZubeydeOmer benim de Dr İmran Ayhan Çok memnun olduğum için bırakmadım lotus u pek sevmiyorm kafamı kurcalıyor ama napalim mecbur Dr nerdeyse bız de orda olucaz inşallah kolay geçer güzel geçer memnun oluruz siz kaç haftaliksiniz
ZubeydeOmer 3babymom sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz ben normal doğumu bekliyorum Allah’ın izniyle
Yarennnc Saraselo63 Evet kaç haftaliksin canım şuan ben 35e giricem mezburi sezeryan olucam ve çok korkuyorum
ZynpKara ZubeydeOmer bende aşırı normal istekliyim ama İmran hanım son dakika sezeryana bağlıyormuş işi .sen doğuramazsın bebeğe zarar veririrz vs vs bu yüzden aşırı soğudum bende ona gidiyorum hiç böyle bir duyum aldınızmı
Seymak21 Şuanki doğum ücretleri ne kadar acaba lotus da bilginiz var mı, ben oraya gidiyorum ama doğum konuşmadık henüz
ZubeydeOmer Seymak21 benim doktorum hastane dışı o yüzden 7000 lotusta normal doğum. Ama sizin doktorunuz lotusta görevliyse çok daha düşük fiyatı