Deletedmom421 8 haftalik hamileyim sabahlari erken kalkamiyorum 11 buluyor kalkman kahvaltiyida 11.bucuk 12 gibi yapiyorum bebegin gelisimi sagligi acisindan sorun olurmu
blackberry118 Deletedmom421 bebek alacagini her türlü sizin depolarinizdan alir hic takilmayin buna. Ben cok zayifim vitamin ilaclarini falan da midemi bozuyor diye biraktm bu son 2 hafta da yine de 500 gram almış. Daha da dikkat etmezsem kendim halsiz düşerim ama bebeklerimiz alacağını alıyor 😊
AysegulAloluAcikgoz Deletedmom421 Bende oyleydim halada oyleyim canim 20. Haftadayim cok sukur bir sorun yok. Seninde olmaz Allahin izniyle. Sen yinede kendin icin cok ac kalmamaya calis. Bebis her sekilde senin depolardan aliyor :)
Nnzhktt Deletedmom421 tatlım ben diş ağrısı çektim bi hafta hiç bi şey yiyemedim ama bebeğim maşallah çok güzel kilo aldı o hafta senin yediğin direk ona gitmiyoki o senin depoları sömürüyo 😁😚
Fatmaasel Hiç bişey olmaz ama yinede aç kalmayın kendiniz için bebek şu an sizin kaninizdan ve vitamin deposundan besleniyor yedikleriniz su an sizin için gerekli bebek nasıl olsa kandan besleniyor zaten ilerde ister istemez açlıktan uyanıp yemek yiyeceksiniz🤰
istanbulluanne Hic bsey olmaz ben 2 den önce uyanmıyorum 7 ay bitti çok şükür. O sen yiyene kdar depolarindan besleniyor canm
Deletedmom421 Gizemsongul evet gec uyunmama ragmen aksam erkenden uyumak istiyorum sabah erken kalkinca aksama kadar basim agriyor
tomurcukannesi Deletedmom421 çook normal ben 1 de anca uyanıyodum😄 sonrada iştah olmadığı için bi saat sınra anca tost yada mısır gevreği yiyodum. ilk 3-4 ay bebeğin senin vitamin depolarından beslenir o yüzden endişe etme canm ama tabi yinede olabildğince aç kalmamaya çalış kendi dinçliğin içinde☺️
Gizemsongul Deletedmom421 henuz senden besleniyor bebek cogu zaman aclik bile hissetmezsin ama bebek buyuyunce dakika basi acikirsin erken kalkarsin
Loyam Senin depondan besleniyor şu an bir şey olmaz ben 16. Haftama kadar aç yaşadım resmen bir sıkıntı olmadı çok şükür
Elyfnagme Ne guzel mide bulantısı rahatsız etmiyor o saate kadar 👍🏻 Ben hayatta duramıyorum uykum bile olsa 9-10 gibi kalkıorum mide bulantısından dolayı 🤭 ki bişiler yiyim
Deletedmom421 Elyfnagme hamileligin basindan beri mide bulantim olmadi su 1 haftadir hafif midem bulaniyor ama saniye surup geciyo o konudada endiselensemmi bilemedim ama dr 1 hafta once herseyin iyi demisti
mihrimahsultan Deletedmom421 bisey olmaz bence ben de ilk haftalar cok uyuyordum ve uyandigimda ac hissetmiyordum bazen 1- 2 gbi kahvalti ediyordum tekrar uyuyordum masallah bisey olmadi. suan 37 haftaligim hala uyandigimda ac hissetmem. ama bi iki kere acligima uyandigimda oldu annecim cok acikmis heralde 😀 uyumana engel hir durum yoksa uyu zaten cok iyi geliyor
Sevdali Biraz da ben uyuyabilsem keşke uykum çok hafif oldu eşim kalkıp gidiyo onun sesine kalkıyorum bir daha uyuyamıyorum yatakta dönüp duruyorum mide bulantısı oluyo kahvaltıda yapamıyorum :((