bendiyebiriii Haftama yeni girş yaptım. 2 Eylülde kontrolüm vardı. Bebeği gördük, kalp atışını duyduk. 22 ağustosta beta vermiştim değerim 4587 idi. Başka bir ilçede sağlık ocağında kayıt açmak için bugün beta aldılar. 10.000 çıktı. Normal mi acaba? Doktoruma ulaşamadım ama kalbini duydum bir sorun yoktur sanırım?
MMelissaaa- bendiyebiriii zaten kese göründükten sonra kan testine bakılmaz. Kalbini dinlediniz diyorsunuz ne sorun olabilir ki içinizi ferah tutun. Kanamanız yoksa ters giden bir şey yoksa sorun da yoktur
MadameHappy34 bendiyebiriii kişiden kişiye değişiyor olabilir..6+2 sadece kese oluşmuş dedi. Ve beta 20 bin çıktı..😓 hem masallah ne güzel kalbini de duymuşsunuz stres yapıp üzmeyin boşa kendinizi.
bv187 MadameHappy34 bende bugün 6+2 yim. İki gün önce ufak bir kese görüyorum dedi doktorum hafif bi lekelenmem vardı onun için gitmiştim dış gebelikten korkuyorum bende 😔
bendiyebiriii bv187 sanıyorum 10 Temmuz emin değilim düzenli olmadığım için. Planlı bir gebelik değildi zaten. Ama diyorum ya geçen hfta gayet sağlıklı demişti doktorum
bendiyebiriii MadameHappy34 inşallah hiçbir şeyiniz yoktur. Bebeğinizi de sağlıklıca görür, duyarsınız♥️
bv187 MadameHappy34 pıhtılaşmam olduğu için keseyi görene kadar iğnelere başlama demişti bana doktor böyle olunca ısrar ettim baktı ultrasonda küçük bi kese görüyorum dedi öyle başlattı beni