Usnac1995 Kızlar bebeğime kehribar almak istiyorum ama ben çok inanmıyorum hani süs için almak istiyorum aslında. Bakıyorum 90-100 tl altında yok orjinal olmayan şeylere de okadar vermek istemedim. güvendiğiniz orjinal dediğiniz bir yer varsa öneri alabilirim
Rabia_Nazar Usnac1995 biz Ankara’da oturuyoruz ulusta Mekke Medine pazarı var herkesin bildiği yer ordan aldık 150 TL ye almıştık çok memnunum ağrı olan yere yakın bı yere takilmasi lazım biz kolyesini aldık o zamnlar 6 aylıktı şimdi 20 aylık olduk diş ağrısı görmedik bı iki defa oldu başka da olmadı tavsiye ederim
Esra_essz Usnac1995 merhaba ben kehribar kolye satıyorum sertifikalı orjinal damla Baltık kehribaridir
gulsen_ozer1 Usnac1995 tesbihhane’den almıştım bende orijinal satıyor orası ben belki de inandığım için faydasını gördüm.
Burcu1101 İpek kahribardan almıştım kızıma çok memnun kaldım kızımın salyası akıyordu taktım 2 gün sonra kesildi şimdi yine hamileyim bunada aynı yerden alacağım
mimar_anne Canım daha o gün bir doktorun yazısı karşıma çıktı o kolyelerin ne kadar tehlikeli olduğunu yazmış hiçbir etkisi olmamasının yanında birde Allah korusun boğulma riski vs her şey olabilir bence kullanılmamalı
Senazeynep34 İpek kehribardan aldım bende trendyoldan. Orada fiyatlar biraz pahalıydı ama orijinal olduğu kesindi.