Umut2 Merhaba bugün transferin 7.günü kaşık ağrım ve rahmimde agrı var sanki adet olacakmışım gibi yaşayanlar var mı acaba
Gulkubra Umut2 ilk zamanlar olabiliyor kanama vs yoksa sorun olmaz imşallahh bol bol dinlenin kendinizi yormayın
Busra40 Umut2 ben yeni sonuç aldım olumlu yönde ve dediğiniz gibi adet ağrısı çektim ama böyle sürekli bir ağrı değildi. Arada aniden giren bir adet agrisiydi. İnsaAllah güzel sonuçlar alırsınız 🙏
Rby01 Umut2 aynı gün aynı ağrıyi bende çektim ama bugün bir şey hissetmiyorum pek inslh hayırlı sonuçlar alırız
Umut2 Busra40 teşekkür ederim inşallah bende güzel haberi alırım🙏🏻 Sizde hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah
Umut2 Rby01 benmde bugün 10.günüm ağrı hafifledi yok gibi hatta ama adet olacakmışım gibi bir his var anlayamıyorum normalde cok yoğun yaşarım adet öncesi ve adeti karnımda ağrılar var saki ufak ufak
Zeyzeylim Çok normal ağrın canım doktor söylemiştir zaten. Lekenme olsanda normal ağrı da bel ağrısı da normal. İnşallah tutar bundan sonra da ağrın olcak onlarda normal 😊 bende çok takıyodum korkuyodum ama hepsi normal
Rby01 Umut2 evet öylede düşünmek lazım aslında gerçi ayakda çok kalınca sol kasığıma hafiften ağrı giriyor ama yinede bilmiyorum insslh hayırlısı olur yaa