Zynpbr00 Belki bu onuncu isim konusunda soru soruşum🙈Meryem Hanne koymayı düşünüyorum. Biraz dini bir isim olmasinıda istedim. Sizce nasıl ismi? Kulağa hoş geliyor mu? Annemlerde Meryem Ela olsum diyorlar daha tam karar veremedik😅
yigitinannesiiiii Zynpbr00 ikisi birden ağır gibi geldi bana taşıması zor olabilir bence Meryem Ela koymanızı tavsiye ederim
Hulya2626 Zynpbr00 neden çift isim ? Ben öğretmenin ve çift ismi olan çocuklar çok zorluk yaşıyorlar gerçekten buna çokça şahit oluyorum. Eğitim ve sosyal hayatta çocuğa kolaylık sağlayacak bir isim olsa daha güzel olur. Ya Meryem ya da Hanne ikisinden birini tercih etmenizi tavsiye ediyorum bir eğitimci olarak naçinaze.😊
Zynpbr00 Hulya2626 Bana eksikmiş gibi geliyor tek isim😅Benimde iki ismim var çok memnunum kızimda memnum kalır Insallah
KeremikoBayky Zynpbr00 meryem ela daha güzel meryem hanne sanki meryem ana gibi geldi kulağıma hristiyanlığı çağrıştırdı
Usnac1995 Bende iki isimden yana değilim. Meryem zaten dini bir isim ikinci bir dini isme gerek yok 😂 illa iki isim olcaksa Ela çok daha güzel
TinyBabys Zynpbr00 Hanne, Henna, Anna gibi isimler Hristiyanlıkta çok kullanılan isimlerden. Ben de Henna beğenmiştim. Eşim kesinlikle istemedi. Kuranda geçiyor demiştim. Kuranda yahudiler de geçiyor dedi. Eğer dini yönden düşünüp koymak isterseniz iyice araştırıp hocaya sorabilirsiniz bence.
Aaaysee Zynpbr00 ikisi bir değil de Hanne tek başına çok hoş tanıdığım bir ablam vardı Hanne gerçekten çok çok merhametl,sakin,uysal,ahlaklı biriydi nerdeyse onun gibisine denk gelmedim ben yani ismiyle yaşıyor cocuklar gerçekten 🌸