annelinkoo hulya-zngn33 benim doktorum 42. Haftaya kadar beklerim olmazsa veririz diyodu 41. Haftada sezaryen oldum
northandmother hulya-zngn33 39+2 yım doktor 16 eylul e kadar gelmezse yatış verip suni ile başlatacağım dedi sizde teklif edin bı belki yapar bize kendisi dedi çünkü sancım var ama düzenli değil baya zor geçti 37 den sonrası
yigitinannesiiiii hulya-zngn33 40 ı doldurmayı bekle sonrasında iste canım suni sancıyı kesinlikle 40 tan sonrası riskli olabiliyor bebek kakasını vs yapabiliyor
SutlacimiYedimmiBen Saçma gelebilir ama mideni bulandirip kusmaya çalışabilirsin açılmaya yardimci olur benim iki dogumumdada mide bulantim ve kusmam oldu acilma hızlandı
Gamzenur0809 SutlacimiYedimmiBen acıkman oldugu için miden bulandı canım miden bulandıgı için acılman olmadı ama
SutlacimiYedimmiBen Gamzenur0809 normalde bile kustugumuzda alt tarafımız etkileniyor hatta çoğu kadin hamileliğin ilk aylarında mide bulantısı ve kusmadan dolayı düşük tehlikesi olacağından korkuyor kusma esnasinda rahimde de kasılma yaşanıyor