zayn6 Yonca_trk devlet hastanesinde bi doktora takipli olmak çok zor ben kimi müsait bulduysam ona gidiyorum
Papatya1997 Senem_11 26 ıken gıtmıstım 1 ay sonra gel demıstı . Suan 29 haftalığım ya 30 da gıderım ya da 31 de 🤷♀️🤷♀️
eylulicten Senem_11 ilk 3 ay ve son 3 ay 15 gunde bir muayeneye gidilir 4 5 6 aylar ayda bir canim endise etmene gerek yok. İlk aylar dusuk tehlikesi icin son aylarda sanci nst ve bebegin kanala donup donmemesi durumlari kontrol icin
Senem_11 eylulicten anladım canım bıde bısey sorcam dunden beri bogazim da bısey vsr gıbı ama bısey yok acaba bebek mideye baskı yapıyor ondan oyle hissediyor olabilir miyim
2Prensin_annesiii Senem_11 bana 32 haftadan sora 2 haftadan bir gel dedi simdi 36+4 uz bugun son kontrole gittim insallah 14 eylul sezeryanim var
Celiktss Senem_11 nefes alman zorlaşıyo mu? Ben havasızlıktan ölücem gibi oluyorum, biri sürekli boğazımı sıkıyo sanki.. sanırım kesesi ciğerlere baskı yaptığındanmış
eylulicten Senem_11 her sey olabilir anormal gelen tum her sey bebektendir 2. Bur can tasiyoruz cunku
Celiktss Muayeneden sonra on gün kontrol süresi hakkımız var özelde.. muayene olup sonraki 10.gün tekrar gidiyorum😂 25 hafta olucaz perşembe.. pimpirikliyim ve doktorum da buna alıştı. On günde bi beraberiz😀
Minikannesi00 Senem_11 merhaba bende bir şey sorabilir miyim. Ne sıklıkla kan tahlili istiyor doktorunuz. Ben 3 aylık oldum hala istemedi sadece başta bakmıştı