Nurcan3131 Doğum izni raporunu 31+5ken alabilirmiyim verirlermi tecrubesi olanlar yazabilirmi başka iznim yok direk ayrilmak istiyorum , bide aranizda bilen varsa ankara sehir hastanesi veriyomu
Bebeto_aleyna Nurcan3131 ben Ankara medicanadan aldım doktorum özel olduğu için ssk ile anlaşması yokmuş o yüzden oraya yönlendirdi. Bildiğim kadarıyla veriyor ama gitmeden çalışma saatleri içerisinde arayıp öğrenebilirsiniz
Hazasel Nurcan3131 özel hastanede 31+6 ilken aldım dayanamıyordum artık. Adet tarihimi bi gün geriye aldı sağolsun doktorum. Ama devlet yapar mı bilmiyorum
Tugba1357 Nurcan3131 Benim devlette 31+6 da vermedi. Bir gün sonra tekrar gitmek durumunda kaldım. Doktora bağlı sanırım
Nurcan3131 Yagmursk bende özelde takipliyim ama klinik oldugu icin sgk anlasmali hastane olmasi gerekiyomus onun icin bilgi almak istedim
Nurcan3131 Tospikannesiiiii inşallah verirler ultrasonda 2 hfta ileri gozukuyo zatende adete göre bu sekilde peki siz ankara sehir hastanesindenmi aldiniz
Gzddmrts Nurcan3131 benim de ileri olduğu İçin doktorum son adet tarihimi değiştirerek 31+4 de çalışamaz verdi. İleri görünüyorsa ultrasonda verebiliyorlarmış umarım hallolur sizin de
Muge_K Tospikannesiiiii Bursa’da medicanada hangi doktora gidiyorsunuz ? Bende 28 haftalık olucam bi ay rapor almak istiyorum iş yeri çalışma koşullarım ağır da. Özelde erkenden yazıyorlar mi acaba rapor
Tospikannesiiiii Muge_K ben medicana gitmiyorum doruk gidiyorum 28 den beri de rapor alıyorum şuan zaten 33 üm normal analık izindeyim