Sinem94 Bat 24 Eylül bir kürtaj bir kimyasal sonrası bu ay tekrar denemedeyiz ara ara kasık ağrıları batmalar oluyo özellikle sol kasığimda yüzümde sivilceler de çıktı yumurtlama mi başka bişey mi ??
Naz12- Sinem94 Bende kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim her ay bu tarz şeyler oluyor kendimden biliyorum hep hüsran
fatmaa37demi5 Sinem94 benim belirtilerim aynı regl olacak gibiydi. Çok kötü kasıklarım ağrıyordu göğüslerim büyüyüp sismisti hatta ben bu ayda olmadi diye üzülürken 1 hafta sonra 5 gün gecikince hamile olduğumu öğrendim 💛
MinnieMouse Sinem94 olabilir canım. Birliktelik sırasında ağrı olur, akıntı yoğunluğu olur, oturup kalkarken batma hissi olur, istek artışı olur. Bunlar yumurtlama belirtisi.
Mamaaa Sinem94 Benim normalde öyle her adetten önce sivilce çıkardı muhakkak bu ay da öyle oldu adet olurum sandım ama gebeymişim her insan da farklılık gösteriyor tabi inşallah vardır
Hulo2105 Ay aynılarını yaşıyorum 3-5 gündür bi anda sivilceler bastı regl gibi ağrım var bu sabah akıntım da başladı yumurtlama okuyor sanırım benim de regl günüm 23 eylül
Sinem94 fatmaa37demi5 ne güzel tam ümidi kesmişken gelmiş bebiş hayırlı olsun😇 benim adet günüme daha çok var bu belirtiler olsa olsa yumurtlamadir diye düşünüyorum
Naz12- Sinem94 Malesef rahim filmi çektirdim Ağustos ayında da ama bende 7.5 çikolata kisti var bu ay sonu tüp bebek sürecine başlayacağım 😔
Naz12- Sinem94 Amin inşallah hepimiz alalım da ben artık acaba mı diyemiyorum her ay ayırt edici birşey yok kimyasal gebelikte ayırt edici ağzıma metalik tat gelmişti oydu direk
Sinem94 Naz12- inşallah 🤲🤲 Ben hormon testi vermesem kimyasalı farketmiyecektim bile adet olmuştum çünkü
Naz12- Sinem94 Bende evde test yaptım kan verdim sonra sonrasında kanım düştü regli oldum zaten aöa çok ağrılı geçmişti o ay
Sinem94 Naz12- benimde ağrılı geçti ama yoğun bi kanamam olmadi idrar yolu enfeksiyonu vardi ikisi bi arada çok kötü olmuştum