Aysenur3535 Merhaba arkadaşlar 6+5 hamileyim dün kanamam başladı acil kadın doğuma gittim bebeğin durumu iyi kalp atışı da var kanamam lavaboya gittiğim zaman oluyor bu durumu yaşayanlar var mı doktor yatmam gerektiği ve bol bol su içmem gerektiğini söyledi
Mervetnl Aysenur3535 aynı dönemde bendede başlamıştı hala ara ara devam ediyor eğer bebek iyiyse korkmayın bolca dinlenin ne çok hareketsiz kalın ne kendinizi yorun 🫶🏻
Aysenur3535 poyrazvearya progestan hem iğnesini oldum 5 gün boyunca hem hapını kullanıyorum vajinal yoldan dün proluton olmuştum onu oldum 4 saat sonra da kanamam başladı
poyrazvearya Aysenur3535 o dediğini bilmiyorum canım ama dediği gibi sadece lütfen lavovaya git sana bakacak birileri varsa ilk 3 ay dikkat et benim kırmızı kanamam olmamasına rağmen kahverengi akıntıda bile dikkat etmem gerektiği söylendi kesemde kanama alanı yoktu 15 haftalık olduk şükür umarım sende geçirirsin biran önce
Sedaduru Aysenur3535 canım kanama alanı filan söyledi mi?Bu arada benimde kanamam vardı 9gün sürmüştü progestan ve iğne ancak kesebildi ara ara lekelenmelerim oluyordu bugünlerde yok
Aysenur3535 Sedaduru kese yanında canım bende progestan kullanıyorum şuan senin kaç haftalık ilk gebelık olduğu için korku yaşıyorum
Sedaduru Aysenur3535 14.haftada başlamıştı kanamam şu an 18deyiz rahim ağzı açıklığından şüphelenmişti doktorum karından bakarak sonra detaylıya gitmemi istedi dün vajinal ultrason yapıldı ve şu anlık bir sıkıntı olmadığını söyledi.Kanama alanımda azalmış epey öyle yani.Geçen hafta doktorum progestanı 3e çıkartmıştı şimdi detaylı ultrasonu yapan 1e indirdi.Progestanı vajinadan almak çok etkili ve hiç bir iş yapmamak önemli