Elcnerdgn Beratalpinannesii canım hep iciyorum meyve suyu ve meyvede cok yiyen biriyim ama bzm suyumuz bi anda azaldı ozaman benden su mu sızıyor ki anlamadım gitti
Elcnerdgn Dua aynen canım insallah p.tesiye kadar sorunsuz sıkıntısız bekleriz cuma günü şakir beyin yanına gidicem nasıldır hiç bilmiyorum da 🤷♀️
Elcnerdgn Feyzapoyraz canım suyum gelmiyor ki sadece akıntım var ama akıntı yani Emin’im demekki akıntıyla karışık mı geliyor sızıyor mu ne oluyor hiç bi fikrim Yok doktora sormakta aklıma gelmemiş hiç
Feyzapoyraz Elcnerdgn benimde çok akıntım varsa ondan sordum canım böyle beyaz ama kenarları ıslak falan
Elcnerdgn Beratalpinannesii büyük ihtimalle sızdı akıntıyla karışık ben anlamadım bence ama anlamak imkansız gerçekten 😒😒
Elcnerdgn Feyzapoyraz canım bazen camasırın su gibi ıslaklık oluyor ya o işte su sızmasıymış ben akıntı sanıyordum hep
Kadze Elcnerdgn valla ne desem bilemedim 27den beri su azlıgım var yarın gidicem bende ama 4 gun idare eder bıanda suyun bosalmazsa götürür pzt ye kdr senş cok fzla hareket halinde olma ayakalrını kaldır ve uzan bol bol