poyrazvearya Kızlar benim gibi patates aşığı var mı hergün yemek istiyorum yiyorumda ya kahvaltıda olacak kahvaltıda yemediysem öğlen öğlen yemediysem akşam sürekli her şekilde her halini çok seviyorum biraz önce fırında yağsız bir şekilde yaptım yoğurtla yedim dün patates kızarttım yedim sürekli yemek istiyorum yani sadece bir ömür boyunca Patateste beslensem beslenirim eksik beslenmek de istemiyorum hep çoook severdim ama bu sıralar bişiler oldu var mı benim gibi 🥔🍟💛
Kleopatra- poyrazvearya Sevginiz, hamilelikte daha çok artmış demekki o yüzden sürekli yemek istiyorsunuz muhtemelen. Bende de midye aşkı arttı çünkü ama gebelikte önerilmediği için yememeye çalışıyorum neyse ki patates iyi :) Yine de kızartarak çok yememeye çalışın yağlı olduğu için midenizi yakabilir.
Melegimin_annesi poyrazvearya Bende çok seviyorum kızartması fırında yemeği çorbası haşlaması daha değişik şeyler denemek istiyorum bayıldığım tarifler var bi fırsat olmadı denemeye
poyrazvearya Kleopatra- evet doğru fırında yağsız yapınca daha hafif oluyor ama tek yönlü besleniyorum gibi geliyor çok üzülüyorum 🫶🏻
nilsmomy poyrazvearya her öğün yemek istemesemde haftada 4-5 kere muttttlaka patatesli bir şey pişer evde. Hem çok seviyorum hem yemek çeşidi çok o yüzden patates ♥️ ben hdhdhshshs
kuzucumoglum poyrazvearya kız susun vala yoruldum zaten utuydu temizlikti akşama bulgur pilavı salata yaptim tekrar kalkıp patates yaptırmayın bana 😁
Usnac1995 Bana patates demeyin 😞 kızartması, haşlaması, közlemesi, yemeği. Hepsini ayrı seviyorum. Ama 1.5 aydır şekerden dolayı yiyemiyorum. Herşey yasak olaydı patates olmasaydı