Muskulpesent__ Merhaba, Van’da ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Memnun olup olmadığınızı ve doktor adı yazarsanız sevinirim.
isimyazmakzorunlumu Muskulpesent__ gürcan türkyılmaz’a gitmiştim gayet ilgiliydi tavsiye ederim. 865 ₺ ödemiştim
Halime-D4ra Muskulpesent__ merhaba bence o kadar para ödemenize gerek yok ayrıntılı ultrason için yüzüncü yıl hastahanesine randevu alın kolaylıkla gidip muayene olur perinatoloji doktoru Mustafa bey çok iyidir zaten o orda hep randevu da bulunuyor yani özelde bunun ücreti çok fazla yine de siz bilirsiniz 💙
Muskulpesent__ isimyazmakzorunlumu teşekkür ederim ben başka şehirde yaşıyorum, kuzenimin yanına gideceğim Van’a, orada yaptıracağım o yüzden. Ne zaman yaptırdınız? Hangi hastanede çalışıyor? Kaç dk sürdü?
isimyazmakzorunlumu Muskulpesent__ bir ay önce yaptım. Lokman hekim hayat hastanesi. 40 dakikaya yakın sürdü. Rapor ve cd verdiler. Ultrason fotoğrafı siyah beyazdı ama biz de telefonla video kaydettiğimiz için sorun etmedim.
Muskulpesent__ isimyazmakzorunlumu eşiniz de girebildi mi peki? Çok teşekkür ederim cevaplarınız için😊
Muskulpesent__ Halime-D4ra çok teşekkür ederim 😍 misafirim Van’da. Zaten diğer hocaya randevu bulamadım. Bunu deneyeceğim.🧡