Asim_Mehmet Ortalama yenidoğan turco baby ne kadar kullanılıyor? 160li paket yeterli olur mu? Artsın istemiyorum
mertveannesi2211 Asim_Mehmet bende baby turco aldım 120 adet ne kadar kullanılır tam olarak bilmiyorum ama yengem yeni doğum yaptı günde 5 6 kere değiştiriyor bir o kadar daha alicam sanırım 😅
limoncicegimFO Drysmsn memnun kalanlar var ben de baby turco almayı düşünüyorum yeni doğum yapan arkadaşım 300 e yakın kullandığını söyledi 1 buçuk ay da 🥴
Mervekrc Molfix de baya uyguna geliyor aslında hangisi daha iyi kullanana anneler varmı benim komşum 300-350 adet falan 1 numara kullanmıştı
mertveannesi2211 Asim_Mehmet bebek kilosuna da bağlı galiba 2 numara bez üzerinde 3 6 kg yazıyordu sanırım zaten çok almamamin bir sebebi bebeğin cildine uyum sağlar mı ve kilosu iyi olursa bu bitene kadar iki numara alınabilir
limoncicegimFO Asim_Mehmet öyle dedi cnm bilmiyorum ki ya biz de 200 lu paket var babay turco un ondan bir paket alacam biterse yine alırım daha doğuma çok var benim
Asim_Mehmet mertveannesi2211 120li bir paket yeni doğan aldım, 120li bir pakette iki numara. Şimdilik yeter bakalım, ihtiyaca göre alırım artık