peloo oluşan çatlaklara bi çözüm yok maalesef 🙄 eğer önlem amaçlı ise lierac’ın ününü baya duydum o konuda bide hindistan cevizi yağı 🥥 çatlıcağın varsa çatlıyosun ama en azından bi kısmını önleyebiliriz nemlendirmekte fayda var yinede 🤗
Zulal09 Düzensiz bi şekilde bio oil kullandım 34+3 haftalığız küçük bi şişeyi bitirmedim henüz yarısı duruyor sen düşün 😄 sadece basenlerimde kırmızı çizgiler oldu masaj yapınca dağılıp sonra tekrar geliyorlar 😒 o yüzden bunların pek fayda ettiğini sanmıyorum belki azaltıyordur nemlendirmekte fayda var ama olacaksa oluyor🤷🏼♀️ Üstelik çok kilo aldım 57 yle hamile kaldım en son 72 ydim 🤭
Nur93 Doktorum lierac onerdi. Ama bulamassanda eczane eczane dolasmana gerek.yok catlarsa catlayacak dedi.bende Tatli Badem yagi ve hakiki Zeytinyagini karistirip suruyorum hergun.
Sinemd4 34. Haftadayim yaklasik 8.5kg aldim su an henuz catlak olusmadi, krem jel PREGNICY kullaniyorum iceriginde sari kantaron yagi bulunuyormus ve oldukca memnunum maliyetide yuksek degil ustelik kivami yogun uzun sure kullaniliyor bir kutu