aleynasemih Kızlar 34. haftama girdim 2 gündür karnım elimin üstü kollarımda kaşıntıyla beraber kızarıklık ve kabarmalar oluyor artık yanıyor da aynı sorunu yaşayan bilgisi olan var mı?😔
Asyaalin aleynasemih çok geçmiş olsun kesinlikle doktora görünün Allah korusun gebelik kolestazı ciddi sorunlara sebep olabiliyormuş
Gmzbiri aleynasemih bende 37.haftada olmuştu doktor karaciğer enzimlerine bakalım dedi hemen gebelik kolestazı olabiliyomuş ve bebek için tehlikeliymiş mutlaka kontrol ettirin. Çok şükür benim değerlerim normal çıktı isilik olmuşum sıcaktan. İnşallah sizde de bir şey yoktur
aleynasemih Vrlkubra bu arada bende iki gece önce kasık ağrısına uyandımmm🥺 korktum hatta adet sancısı gibi belime de vurdu 10 dakika sonra geçti bi daha da yaşamadım😔
onelastgoodbyy Kızlar kan verin karaciğer enzimlerinize baktırin. Geçen de bir anne kaşıntı şikayetleri ile gitti gebelik kolestazi çıktı onda. İhmal etmeyin.
aleynasemih Vrlkubra daha yeni geldimmm benim idrar yolu enfeksiyonu çıktı ondanmış antibiyotik verdi
aleynasemih Gmzbiri kendi doktorum uyuzdan da şüphelendi malum salgınlar da var umarım sıcaklardandırr…