SemaArin KIZLAR KIZIMA KADİFE İPLE ŞİŞ LE BATTANİYE ÖRMEK İSTİYORUM SİZCE HANGİ RENK GÜZEL OLUR BEBEĞİME 🥰
Eldgrn SemaArin diğer renklere göre pembe rengi daha güzel duruyor belki diğer renklerin daha açık tonu olabilir ama bu resimlerden pembe
hemsiree SemaArin aklınızda başka seçenek yoksa pembe. yani seçeneklerde bordo, mürdüm yerine kahve tonları olsaydı ya da lila mesela olabilirdi
Deletedmom_8 SemaArin 3 numara daha güzel bence. Pembe çok klasik şahsen hiç sevmiyorum. Kız bebek olunca herkes her şeyde pembeye kaçıyor sürekli. Çok basit ve sıradan geliyor o yüzden bana. Ben olsam 3 numarayı tercih ederdim şahsen
berceste5155 SemaArin kız çocuğu olduğu için değil de ton olarak en güzel durduğu için pembe olabilir ama diğer renklerin de açık tonları olsa pembeden daha güzel durur bence biz kızımın battaniyesini bal köpüğü rengi yaptık
KayraVeAnnesi_06 SemaArin Beyaz ve krem de olabilir aslımda açık renkler o kadar naif duruyor ki birde ilerleyen zamanlar içinde unisex renk daha avantajlı olabilir emek vereceksiniz ama bu renkler arasında pembe güzel benim naçizane fikrim 🙏🏻🌸
N1er22min55 SemaArin bılmem ama bende ıstedım ormek bebısme doktor sakın olmaz dedı engelledı hamıle ıken bır noktaya bakmak olmaz katıyen