SaniyeBektaYazc Mrb arkadaşlar 26 yaşındayım hiç sigara kullanmadım bu zamana kadar canım sigara istiyor tiner boya egzos kokusu çekmek istiyorum duyunca etrafta kokuyu zevk alıyorum koklarken benim gibi durum yaşayan var mı
Deletedmom2224 SaniyeBektaYazc Bende çok severim tiner oje egzoz gibi kokuları ama hamileligimde olmadi önceden beri var 😊
Mnkse SaniyeBektaYazc Seninkiler yine bir nevi iyiymiş biraz mide bulandırıcı olacak ama bende tezek aşermiştim kokusu bana parfüm gibi geliyordu 🙈
Muhasebeci Myszfr SaniyeBektaYazc Canlar kan değerlerinize bir baktırın genelde bu durumları kan değerleri düşük olan insanlar yaşıyor hamile olsan da olmasan da ...
Selcannnn SaniyeBektaYazc hamileliğimde benzin kokusunu cok seviyodum eşimle biyere giderken arabaya benzin al diye yalvardiğimi biliyorum dolum sırasinda kokuyoya öyle bi hoşuma gidiyoduki ohh be diyodum resmen 😂😂😂😂
Myszfr SaniyeBektaYazc var ben benım de canım sigara ıstyo alçı yemek ıstyrm toprak kokusu falan cok canım ıstyor
BernaBerna ☺️ evet canım duymuştum bunu vücuttaki bişey eksikliğinden oluyomuş doktoruna danışmalısın ona göre bir test yapar ilaç takviyesi verebilir
Demet90 Bende kömür türk kahvesi cimento yanıkmek aşeriyırum çiğ türk kahvesi çifte kavrulmuş kaşık kaşık yiyorum bal gibi geliyor tadı ımmmm diyorum yeyince😭😭😭😭
Myszfr Muhasebeci kan ilacı içiyorum zaten canım ama iyi yanı sımdı, yine de canım istiyor olsa fena olmaz 🤤🤭
snmatas Canım çekmiyo ama bunların kokusuna bende bayılıyorum duyunca kendimden geçiyorum oohh mis diyorum ama duymasam aklıma gelmez🙄
Tgcee SaniyeBektaYazc acaba bır vıtamın eksıklıgımıkı benmde cok ıcmeme ragmen aşırı kahve ıstyrm koklmayda