Asim_Mehmet Hanımlar, ıslak mendilde yeni doğan almalı miyiz ? Yoksa direk normal ıslak mendillerden alsak olur mu ? Yeni doğan ıslak mendilinin çocuk acısından bir farklı oluyor mu,bilgisi olanlari bekliyorum 🤩
fatmaa37demi5 Asim_Mehmet sleepynin yenidogan islak mendilletinden aldım. Temizleme pamuğu da aldım ilk zamanlar onunla silmeyi düşünüyorum. Ama şuan kızı 7 aylık olan çok yakın bir tanıdığım da gerçekten pamuk ile uğraşılacak şey değil en iyisi islak mendil dedi.
onelastgoodbyy Asim_Mehmet izotonikli islak mendiller var bebekler için onlardan alabilirsin pamuk kullanmak istemiyorsan. Kokusu kimyasalı olmuyor saf su oluyor içeriği.
angela4 Asim_Mehmet ben bebek temizleme pamuğuda aldım sleepy yeni doğan ıslak mendilde aldım kokusuz olduğundan zararlı olacağını da düşünmüyorum🌸
Deletedmom_8 fatmaa37demi5 pamuk çok uğraştırıyormuş. Ama kız bebek için lazım dedi arkadaşım. Çok fazla kakasını falan yapıp ön tarafa bulaşınca pamukla temizlemek gerekiyormuş hem güzelce temizlensin diye hemde mikrop kapmasın diye. O yüzden pamukta aldım ben. Normalde ıslak mendil kullanacağım. Pamuğu da sadece öyle durumlarda kullanacağım
fatmaa37demi5 Deletedmom_8 aynen bende öyle yapacağım inşallah. Kiz olduğu için ekstra dikkat etmrm lazım
Deletedmom_8 Asim_Mehmet o zaman ihtiyaç olmaz heralde. Ben ilk etapta yenidoğan için olanlardan aldım. Büyüdükçe de ayına göre almayı düşünüyorum. Yenidoğan kokusuz olanları tercih ettim
Minisssko Ben çok araştırdım %99sulu Prima Aqua Pure aldım Yorumlarda pişik yapmayan nadir ıslak mendillerinden yazmışlardı denicem ☺️
fatmaa37demi5 Minisssko bende onu almak çok istedim ama aşırı pahalı. Yani ilk başlarda evet ama sürekli alınacak gibi değil gibi geldi bana
Deletedmom_8 Asim_Mehmet 12 paket bi aldım 24 pakette bir. Biri sleppy biri baby turco. Çok gidiyor dedi herkes. Günde 11-12 kere alt değiştiriyorsun falan dediler. Öyle olunca bizde ilk etapta bu şekilde tercih ettik.