SiriusA Selamlar, İdrar tahlilimde protein kaçağı görüldü. Doktor böbrek hastalığı olabilir dedi korkuyorum 🥺 Aynı durumu yaşayan var mı içimi rahatlatır mısınız? 🥺😢 Gebelik 10+5 bu arada
Celiktss Aile hekimliği tahlili mi acaba? Aile hekimliğinde benim de idrarda protein çıktı. Özelde tekrarladık bi daha hiç protein çıkmadı.. Tansiyonum da normal.. alt ast değerlerin ne durumda?
Sdt3456 24 saatlık ıdrar vermen gerekıyor. Aynı durum başımda. Sureklı 24 saatte ıdrar toplayıp verıyorum. Tansıyonun vs kaç çıkıyor haftanda erken aslında
SiriusA Sdt3456 Şimdilik ayrıntılı protein ölçümü gibi birşey istediler bakalım inşallah önemli bir durum değildir
Ecmozgur Çok geçmiş olsun tansiyonuna bak sabah akşam çok onemli bende aynı durumdayım tansiyonum 13lerde bugun hatta bır ara 15 kadar cıktı yarın 24 saatlık idrarımı toplucam pazar gününe sonuç cıkıcak belkı onumuzdeki hafta doğum yapabilirim🫣
SiriusA Ecmozgur Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi🙏🏻 Tansiyon konusuna dikkat edeceğim destekler için teşekkür ederim🙏🏻