Pcoslubiranne sunset_momy kilolu oldugu icin Sıkıstiriyor kilo 1 hafta olacak hala cikamadi doktor kilolu olmasaydi coktan cikmisti diyor.Balgamini atamiyormusm
sunset_momy iremcannn1907 of bende 40+5 im 🫤 hala sancı nişan felan yok. İlk doğumum olacak nasipse normal doğuma engel olur kilosu die çok korkuyorum
Nesli-38 SutlacimiYedimmiBen iremcannn1907 evwt bilmiyorlar cocuk kendini kasıyormuş benmde böyle olmştu
Ballisi533 Nesli-38 vakumu hıc onermedı bıle doktorum zaten oğlum bası cok şişmişti ıkınmakta ıyıkıde hemn ardından sezaryan oldumm
Nesli-38 Ballisi533 hmm dogrudur allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin cok zor. En kolayından olsun herkesn ki inşallah
Kuskoysunlaryoluna 25+6 haftadayım. Kilosu 1070 gr çıktı benim de özellikle karın çevresi önde. Şeker yükleme baktırdım normal çıktı. Kendim ve eşim küçük yapılı insanlarız bebek neden böyle oldu anlamadım. Yediklerimden sanırım
Kuskoysunlaryoluna Nesli-38 çok mu fazla. Doktor o kadar önde olabiliyor sorun değil diyor ama ben tedirgin oluyorum
Nesli-38 Kuskoysunlaryoluna Kuskoysunlaryoluna yani normal dogum istiyorsanız kilosuna dikkat ederek ilerleyin kilolu olunca dogum zor oluyor o mana da. Ben kilolu doğum yaptm cok cektm