anne96 ecem11 durumun ıyıyse alabılırsın bence ama pahalı gelırse dogumdan sonra ıhtıyaca gore kucugunden alabılırsın ☺️
Birgul ecem11 sete gerek yok bence ben ilk etap için 125 ml olanı almıştım baya bi onu kullandım, sonra büyüğe geçtim
Bluesky-mom ecem11 ben bundan aldım. Bence alınmalı çünkü zam gelip duruyor herşeye. Sağlık açısından cam tercih ettim. Doğum öncesinde alınmalı çünkü bebek doğduğunda emmezse falan ya da hemen süt gelmezse mama vermek için biberon lazım olur.
Srdm ecem11 komple sete gerek yok bence ben 260 lık ve 125 lik aldım birer tane yeterli diye düşünüyorum canım
ecem11 anne96 yani şöyle indirimde gördüm hepsi buradad 550 tlye denk geliyor kuponlar falan ilk bebek olcak nasip olursa diğerinde de kullanırım diye düşündüm başlıklar da değiştiriliyor diye kullanışlı mı olur bilemedim
ecem11 Bluesky-mom ben de yorumlarda herkes alınmalı diye yazdığını görünce sormak istedim bana da mantıklı geldi sonuçta başlık değiştiği için biraz büyünce de kullanabilir diye düşündüm.
KayraVeAnnesi_06 ecem11 Bende 2 boyunu aldım ilk etapta evet küçük boyu kullanılıyor ama büyüğe geçtiğimde diğerini su koyarak değerlendirmek istedim 🙏🏻