tatliiannnee Evet bana sormak ıstedıgınız bısey varsa sorun cevaplım bu arada ben sezeryan oldum bugun kontrolum vardı ve sabah kalktım suyum gelmeye basladı hastaneye geldıgımde 7 cm acılmam vardı acil sezeryana alındım bebegım makat oldugu ıcın 😍
Hamaratpanda tatliiannnee yaa hayırlı olsun canım ❤️ Bebeğinle sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum 🌸 hangi hastane de oldu doğum? Adana’da yaşıyordum yanlış hatırlamıyorsam eğer.
tatliiannnee Damladamla123 ben ilk cocugumu normal dogurdum sezeryan bana gore daha zor oldu ama korkma sadece anestezi etkisi gecınce omzuna bıraz agrı gıırıo
tatliiannnee Hamaratpanda cok tesekkur ederim darısı bekleyenlerin basına balcalı da oldum ben inan bana cok muhteşem insanlardı ameliyat ekıbi ve son dikerken bana muzik bile actılar 😂
Hamaratpanda tatliiannnee yaa güzel bir doğum anı geçirmene çok sevindim canım 🌸 hangi doktora gidiyordun sen. Aylık muayene ne kadardı ve doğum parası verdın mi
tatliiannnee Hamaratpanda kuzum benim herhangi bı Dr um yoktu özeline gitmedi özeline gitmedim bizim tanıdık vardı yavrdımcı oldu ama sana tavsiyem selim buyuk kurt yada mete sucu ya git en azından bir dr un olur