Merhaba,
Medikal park Pendik’te Dr. Neslihan Alan ile görüşmekteydim ama bu iptal edilen 5. randevum. 16-17. Haftalarda bir kez görüşebildim kendisiyle devamında aldığım tüm randevuları iptal edip durdular. Arada detaylı ultrasona gittim, sağlık olacağına kan idrar tahlillerimi yaptırdım. Sonuçlarını göstermek için randevu aldım fakat o da randevuya bir kaç saat kala iptal edildi. Mail attım sonuçları asistanı telefonda yorumlarını iletti doktorun o kadar. 24. Haftaya geldim. Bugün yine son dk randevum iptal edildi. Aşırı moralim bozuk. İyi doktor diyorlar diye devam etmeye çalıştım ama 2 aylık süreçte insan 1 kere mi doktorla görüşebilir. Var olan randevumu iptal ediyorlar, ben ısrarcı oldum diye hastaların arasına falan aldılar öyle görüşebildim. Doktorun ameliyatı var diye iptal ediyorlar ama son dakika. Ameliyat önceden planlanmasına rağmen son dk iptal ettikleri için randevu da alamıyorum. Başka birinde Doktorun o gün izni varmış ama randevu sistemi açık kalmış, randevunuzu iptal ediyoruz başka doktora randevu alabilirsiniz. Tek çözüm önerileri başka doktor ya da 2-3 hafta sonrasına yeniden randevu almam. Onu da yine iptal ediyorlar işin sinir bozucu tarafı.
Bu sebeplerden doktoru değiştirmek zorundayım. Acıbadem Kozyatağı, Medikal park Göztepe ya da Emsey Pendik için önerebileceğiniz iyi bir doktor var mıdır?
Doktorlarınızla acil bir durumda telefonla iletişim kurabiliyor musunuz? Size ne zaman dönüş yapıyorlar?